Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužva u zagrebu

Tramvaj iskočio iz tračnica na križanju Savske i Vodnikove

\'09.09.2011., Trg bana Jospipa Jelacica, Zagreb - Radnici popravljaju i uredjuju tramvajsku prugu na glavnom gradskom trgu te tako usporavaju promet vozila koji se krecu u tom pravcu. Photo: Sanjin S
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.06.2012.
u 19:07

Iz ZET-a su priopćili da tramvaji koji inače prometuju tim dionicama voze izmijenjenim trasama, no promet je kasnije ipak normaliziran.

Ključne riječi

Komentara 1

MI
Mirabela
18:20 21.06.2012.

Tramvaj iskočio iz tračnica na križanju Savske i Vodnikove ! *** Hoće li sada, s obzirom na "nevjerovatno visoke" moralne standarde i nevjerovatnu odgovornost, što vlada u SDP-u ministar prometa Hajdaš-Donkyć dati ostavku ili barem netko od SDP-ovaca iz ZG-Holdingaa ? Ili je i to samo deklarativno kao i sve ostalo kod njih? BTW: Čačić i njegova podobnost je bez obzira na ishod suđenja u Mađarskoj neupitna, jer da nije taj bi vać odavno bio iza rešetaka, a ne u Vladi. Uostalom taj u drugačijoj Vladi od ove ne bi ni mogao biti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije