Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio nadzor

Tragedija u Novom Zagrebu: Muškarac pao s bicikla i preminuo

Velika Gorica: U prometnoj nesreći poginuo biciklist
Marin Tironi/PIXSELL
22.06.2023.
u 12:37

Dvadeset minuta iza ponoći u Ulici Milovana Kovačevića, muškarac se kretao nogostupom s biciklom marke Specialtrek istočnom stranom u smjeru juga, prometnom površinom za kretanje pješaka na kojem nema biciklističke staze

U novozagrebačkom Sopotu sinoć se dogodila tragedija. Preminuo je 67-godišnjak i to nakon pada s bicikla, objavili su iz Policijske uprave zagrebačke.

Naime, dvadeset minuta iza ponoći u Ulici Milovana Kovačevića, muškarac se kretao nogostupom s biciklom marke Specialtrek istočnom stranom u smjeru juga, prometnom površinom za kretanje pješaka na kojem nema biciklističke staze. Po dolasku do istočnog dijela kućnog broja 17, iz neutvrđenog je razloga izgubio nadzor nad biciklom, javljaju iz policije.


>>VEZANI ČLANCI:


Dodaju kako je 67-godišnjak s biciklom pao na nogostup gdje je na mjestu događaja preminuo. Tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.


>>VIDEO: Vozio krivim smjerom dok nije naletio na kamion: 'Ovo je direkt za ludnicu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije