Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavni zavod za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“

Tko više treba ekrane - djeca ili roditelji? Doznajte na tribini, emitira se putem YouTube kanala

Pixabay
28.01.2024.
u 10:47

Sudjelovanje je besplatno, a zainteresirani se mogu prijaviti putem elektronske pošte na adresu: andreja.radic@stampar.hr.

Jesu li roditelji odgovorni kada su u pitanju njihove navike korištenja moderne tehnologije? Pružaju li svojoj djeci pozitivan model ili nesvjesno čine baš suprotno? Ovo su samo neka od pitanja na koja će odgovoriti tribina namijenjena roditeljima, "Tko više treba ekrane - djeca ili roditelji?", a koja će u organizaciji Službe za mentalno zdravlje i prevenciju ovisnosti NZJZ „Dr. Andrija Štampar“, održati u srijedu. 

Počinje u 18 sati, emitirat će se putem službenog YouTube kanala Nastavnog zavoda, a vodit će ju Andreja Radić, dipl. socijalna radnica.

– Utjecaj digitalne tehnologije svakodnevno raste te su pametni telefoni, tableti, računala, Internet i društvene mreže postali sastavni dio našeg svakodnevnog funkcioniranja. Odrasli često ističu da mladi provode previše vremena koristeći tehnologiju te posljedično dolazi do nedovoljno razvijenih socijalnih i komunikacijskih vještina i poteškoća u svakodnevnom funkcioniranju – stoji u najavi. 

Sudjelovanje je besplatno, a zainteresirani se mogu prijaviti putem elektronske pošte na adresu: andreja.radic@stampar.hr. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije