Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
centar kaptol

Tjedan dana garaže nude građanima za cijenu od 200 kuna

Garaža Kaptol
Foto: Anto Magzan/PIXSELL
03.01.2015.
u 12:30

Građanima nude kvalitetnu uslugu da tijekom zime kod njih garažiraju svoje automobile kojima se ne koriste svakodnevno

U Centru Kaptol dosjetili su se kako popuniti garažu, a građanima za prihvatljiviju cijenu ponuditi kvalitetnu uslugu pa nude da tijekom zime kod njih garažiraju svoje automobile kojima se ne koriste svakodnevno.

– Vlasnicima automobila koji nemaju garažu, pa su tijekom zimovanja prisiljeni vozilo ostaviti parkirano na gradskim ulicama na vremenskim neprilikama, nudimo garažiranje na 7, 14 ili 21 dan, a u slučaju potrebe uslugu mogu produljiti i telefonski – kazali su iz Garaže Centru Kaptol.

Cijena je garažiranja vozila za 7 dana 200, 14 dana 300, a 21 dan 400 kuna, akcija vrijedi do 28. veljače 2015.

Komentara 1

MB
Marlon Brando
09:15 04.01.2015.

Kaptol centar je propao prije 6-7 godina,najviše zbog nestručnog kadra koji ga vodi,tamo više nitko ne dolazi.Ako ti "stručnjaci" misle da buju im ovakove nebulozne i nerealne ideje donesle novce za plaće,grdno se varaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije