Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pješak teško ozlijeđen

Teška nesreća u Novom Zagrebu: Pretrčavao preko Avenije Dubrovnik pa ga udario tramvaj

Zagrebački ZET traži 50 vozača tramvaja
Sanjin Strukic/PIXSELL
10.10.2023.
u 11:07

Dolaskom do mekog terena razdjelnika sjevernog i južnog kolnika na kojem su ugrađene tramvajske tračnice nastavio je pretrčavati meki teren u smjeru juga

Teška prometna nesreća odvila se jučer oko 7.50 sati kada je 63-godišnjak neoprezno pretrčavao sjeverni kolnik Avenije Dubrovnik, oko 22 metra istočno od raskrižja s Ulicom Savezne Republike Njemačke u smjeru juga. Pritom nije koristio izgrađeni pješački pothodnik koji se nalazi sa istočne strane raskrižja.

-Dolaskom do mekog terena razdjelnika sjevernog i južnog kolnika na kojem su ugrađene tramvajske tračnice nastavio je pretrčavati meki teren u smjeru juga kojom prilikom je na njega naletio tramvaj kojim je upravljao 62-godišnjak krećući se sjevernim tramvajskim tračnicama u smjeru zapada- opisuju u PUZ-u. 

>>VEZANI ČLANCI: 

U prometnoj nesreći, dodaju, pješak je teško ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

>>VIDEO: Zagrebačke ulice su im bile jedini dom: 'Evo kako smo se izvukli iz pakla beskućništva'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije