Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krađa identiteta?

Taxi Cammeo "uhvatio" lažnjaka na zagrebačkim ulicama

lazni taxi
taxi Cammeo
26.10.2011.
u 09:16

Naši kontrolori sve više susreću vozila oblijepljena poput naših, s istim ili sličnim sloganom, ističe Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea. – Poslujem dulje od Cammea, nemam pojma zašto me optužuju – ističe prozvani Petričević.

S prozivkom kako su se na zagrebačkim ulicama učestalo počela pojavljivati vozila s navodnim ukradenim vizualnim identitetom Taxi Cammea baš kao i na fotografiji uz ovaj tekst koju su poslali medijima, iz ove prijevozničke tvrtke najavili su kako će tražiti reagiranje nadležnih inspekcija.
– Naši kontrolori sve više susreću vozila oblijepljena poput naših, s istim ili sličnim sloganom – ističe Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea.

Medić dodaje da će Taxi Cammeo štititi svoj trade mark te poduzeti i određene zakonske mjere zbog lažnog predstavljanja i zloporabe zaštićenog žiga. Brend Taxi Cammeo i slogan „Brzo, sigurno, jeftino!“ isključivo su namijenjeni vozilima grupacije – upozorava  Medić.

Prozvani Petričević: Optužuju me bez osnove

– "Taxi Petričević" sve radi pošteno, bavim se ovim poslom već deset godina i to isključivo na području Ivanić Grada – reagirao je na prozivku Taxi Cammea vlasnik fotografiranog vozila Miroslav Petričević zbunjen optužbama da je "ukrao" vizualni identitet.

– Ja ne vozim po Zagrebu, bio sam jučer do Rebra jer sam dovezao jednog gospodina te prije nekoliko dana na Plesu, ali moja supruga, sin i ja s tri vozila s taksi-licencijama vozimo isključivo po Ivanić Gradu s vlastitim naljepnicama i promidžbenim porukama na vozilima – objašnjava Petričević.

Petričević ne shvaća zašto ga je Cammeo prozvao jer posluje u taksi-prijevozu već deset godina te tvrdi da je sve što se tiče vizualnog identiteta i boja na vozilima smislio sam.

– Naša promotivna poruka na vozilu je "Vaš poziv, naša usluga, brza, jeftina, sigurna!", već je dulje vrijeme nalijepljena pa ne shvaćam u čemu je problem – ističe Petričević dodajući da je cijeli svoj radni vijek u taksi-prijevozu, dobro poznaje pravila igre i nikakvom se krađom identiteta nije služio.

Komentara 36

OB
-obrisani-
10:45 26.10.2011.

26.10.2011. u 09:56h .zeitgeist. je napisao/la: Vozač i vlasnik ovog vozila je Dragan Petričević, taxist iz Ivanić Grada, ali zapravo imigrant iz BiH. Užasno bezobrazan, lovi mušterije po kolodvoru. U svađi sa svima. Žena mu je također taxistica, dere se za ljudima da li im treba taxi. Tipični Bosanci. .. pre ce biti da je to odlika svih purgera

C1
c11dugi
11:12 26.10.2011.

Zalosno je da nitko ne reagira na sovinisticke ocjene usmjerene prema hercegovcima ili bosancima, a da se ovako pise o srbima sutra bi bilo kampiranje nevladinih udruga pred Saborom. Pogotovo je to smjesno komentirati u Zagrebu gdje potomaka purgera nema ni 15%, a valjda duplo vise ima Dalmatinaca, Hercegovaca, Licana i itd. I neki bolesnici tipa zeltgeist i 47 ostalih koji su mu dali potporu, konstanto imaju potrebu stavljanja bosanaca ili hercegovaca u kontekst primitivizma, kradje i itd. jer valjda ostali dijelovi hrvatskog naroda, slusaju operu i imaju zavrsene fakultete te rade na kreativnim i za drustvo znacajnim pozicijama. Iako se slazem da je taj taksist vjerojatno takav, ali nista bolji nije taksit ni u Krapini ili Puli ili Dubrovniku.

FE
Fedele
11:23 26.10.2011.

@ .zeitgeist. ---- Bome je i tvoj način razmišljanja i piskaranja - vrlo stereotipan. Prepun bezčašća i ksenofobije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije