Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plac nakon placa

Svratite danas poslijepodne na prvi Zagorkin sajam na Dolcu po strip, knjigu, kasetu, ploču

Zagreb: Posljednje pripreme i kupovina za uskrsni objed na tržnici Dolac
Marko Prpic/PIXSELL
26.05.2022.
u 11:30

Ideja je projekta, podsjetimo, da svaka gradska tržnica nakon redovnog radnog vremena postane prepoznatljiv sajam.

Dolac danas od 17 do 20 sati postaje Zagorkin sajam stripova, knjiga i nosača zvuka. Dio je to inicijative "Plac nakon placa", koju je gradskoj vlasti nedavno predložila platforma 1postozagrad na čelu sa Sašom Šimpragom, a sad, najavili su iz Zagrebačkog holdinga, postaje stvarnost.

Sajam će se održavati jednom mjesečno u poslijepodnevnim i večernjim satima, a stare vinilke, audiokasete te rijetke stripove i knjige nudit će već poznati prodavači koji time trguju i nedjeljom na Britanskom trgu. Ideja je projekta, podsjetimo, da svaka gradska tržnica nakon redovnog radnog vremena postane prepoznatljiv sajam pa je platforma 1postozagrad predložila da, primjerice, plac u Utrini postane vintage buvljak, a oni u Španskom ili na Savici mjesta gdje se trguje odjećom, igračkama i ostalim potrepštinama za najmlađe. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije