Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upoznavanje

Svinja Rozika stigla u Zoološki vrt i odmah postala omiljena

07.10.2014.
u 12:45

Posjetitelji novog stanara ZOO-a mogu vidjeti i nahraniti 8. listopada

Patuljaste ovce i koze te obitelj kunića već su se potpuno naviknuli na novu cimericu.

Patuljasta svinja Rozika stigla je u Zoološki vrt iz Ljubljane, a činjenicu da je odmah postala omiljena u Dječjem ZOO-u, dijelu vrta u kojem posjetitelji životinje mogu i hraniti te pomilovati, edukatori objašnjavaju njenom izuzetnom prisnošću.

Göttingenska patuljasta svinja, vrsta kojoj pripada Rozika, izrazito je društvena životinja koja će sigurno potpuno oduševiti najmlađe posjetitelje ZOO-a - rekao je edukator Tomislav Krizmanić. S Rozikom će se posjetitelji moći upoznati sutra, 8. listopada, kad joj mogu donijeti i ukrase od papira da joj uljepšaju novi dom. Također, u 11 i 14 sati mogu sudjelovati u njenom hranjenju.

Komentara 2

TE
teddybear
18:02 08.10.2014.

Ovo je sramota pa ovo su bešćutni ljudi pa zar ne znaju da ovime bacaju u očaj sve muslimane i vrijeđaju njihove religijske osjećaje.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
18:22 08.10.2014.

Poštovano uredništvo VL-a, zamolio bih Vas za više ovakvih priča, manje Severine. Unaprijed hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije