Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend-vodič

Svi događaji u znaku su blagdana, besplatni i vezani uz Djeda Mraza

Kamion Djeda Mraza
Dominik Grgurić/Pixsell
Autor
Mateja Šobak/VLM
20.12.2013.
u 15:31

Nakon 2750 kilometara u Zagreb se vraća i kamion Djeda Mraza, ove subote u Muzej automobila Ferdinand Budicki

Besplatna božićna predstava i ulaz u muzej

Kamion Djeda Mraza, nakon što je proputovao 2750 kilometara i prošao kroz deset gradova, vraća se natrag u Zagreb kako bi najmlađi još jednom imali priliku uživati u predstavi “Djed u zemlji čudesnoj”, s Djedom, Tigrom Teom, Božićnim drvcem, Kraljem i Poklonom koji govori. Djeca sa svojim roditeljima zabavi uz kamion mogu se pridružiti ove subote, 21. prosinca, od 18 sati pokraj Muzeja automobila Ferdinand Budicki, Ljudevita Posavskog 24, u koji će također imati besplatan ulaz.

Buvljak - Sve potrepštine za bicikl i na poklon stražnje svjetlo

Buvljak, na kojem se može nabaviti sve za bicikl, održat će se 21. prosinca u BIC-u, Tomašićeva 10, od 10 sati. Posjetitelji će na dar dobiti stražnje svjetlo za bicikl.

Životinjski kutak - Kako se brinuti o ljubimcu koji možda stigne pod bor

Je li Djed Mraz spasio Božić od Grincha te kako se brinuti za ljubimca, saznati se može 21. prosinca u 11 sati na besplatnoj predstavi u Zagrebačkom životinjskom kutku, Vlaška 105.

Manifestacija - “Božić u Vrabču” uz pjesmu, izložbe i radionice

“Božić u Vrabču”, blagdanska manifestacija vrapčanske župe, održat će se 21. prosinca od 13 sati. U župnom dvorištu u šatoru, uz glazbeni program, bit će izložbe i radionice.

Kvartovska šetnja - U sklopu približavanja kvarta ljudima, blagdanski “đir”

U sklopu projekta Mapiranje Trešnjevke, kojem je cilj kvart približiti ljudima, 22. prosinca u 17 sati kod parka ispred pivnice “Medvedgrad” počinje blagdanska božićna tura po kvartu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije