Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šestinska cesta

Sutra se dio Šestinske ceste zatvara za sav promet, evo obilaska

Zagreb: Asfaltiranje kolnika u ulici Medveščak
Filip Kos/PIXSELL
19.06.2022.
u 09:15

Zbog asfaltiranja kolnika

Šestinska cesta sutra se u 8 sati zatvara za sav promet i to na dijelu od Šestinskog prilaza do Ulice Lukšić. Radi se na asfaltiranju kolnika, radovi će trajati do 4. srpnja, a na tom će dijelu za to vrijeme biti postavljena privremena regulacija prometa. 

Obilazni pravci bit će: 

Šestinska cesta – Lukšić – Bijenik – Sv. Duh – Selska – Prilaz baruna Filipovića – Grada Mainza - Slovenska – Fonova – Trg Francuske Republike - Hanuševa – Ulica Republike Austrije – Prilaz Gjure Deželića – Medulićeva – Ilica – Britanski trg – Pantovčak – Gornje Prekrižje - Šestinski vijenac

Šestinska cesta – Gornje Prekrižje – Pantovčak – Britanski trg – Ilica – Sv. Duh – Bijenik – Lukšić. 

 

Komentara 1

JO
josmalopanestalo
10:10 22.06.2022.

kad je to sutra, baš me zanima jel budu ostavili prekope za vodu poprek na tom dijelu ceste

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije