Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubljanska avenija

Sudar 5 automobila pokraj City Centra One West, dvoje ozlijeđenih

Nesreća 5 automobila na zapadu Zagreba
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
08.07.2014.
u 20:17

Dvije osobe su lakše ozlijeđene, a liječnička pomoć im je pružena u KB-u Sveti Duh

Pet automobila sudjelovalo je u sudaru koji se dogodio oko 16.15 sati na zagrebačkoj Ljubljanskoj aveniji u blizini kružnog toka pokraj trgovačkog centra City Center One West. Kako su izvijestili iz zagrebačke policije, nesreća se dogodila kada je na četiri automobila u mirovanju naletio automobil zbog prevelike brzine.

Dvije osobe lakše su ozlijeđene, a liječnička pomoć pružena im je u KB-u Sveti Duh.

U nesreći, srećom, nema teže ozlijeđenih, ali je jedna od sudionica nesreće zatražila liječničku pomoć.

Za vrijeme policijskog očevida promet je bio otežan, no sada je normaliziran. Materijalna šteta na vozilima se utvrđuje.

>> Dvije osobe poginule u slijetanju na autocesti A1

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Komentara 10

ST
stargate
07:26 09.07.2014.

Velike brzine, agresivnost ,svaki treci vozac sa telefonom na usima,samo dragi Bog zna kako toga nema vise i netreba se cuditi savkodnevnim gluparijama.

Avatar pekarr
pekarr
11:06 10.07.2014.

baš si razmisljam danas kad sam se vracao doma... masa ekipa na mobitelima bez žmigavaca voze se na guzici... pa nije ni čudo rek'o da se nesreće događaju. Onaj tko barem malo više pazi, mora paziti i za ovoga koji ne pazi. Jedino se tak može izbjec sudar. Kad se nađu dva nesretnika, a kamoli 5...samo je pitanje situacije. No ljudima je očito draže ići po sudovima, osiguranjima, ići na popravke auta nego biti oprezan tih pola sata ili koliko u gradu,.

PO
postar55
20:36 08.07.2014.

tko ih j..e , voze se po zagrebackoj aveniji preko 100 km na sat. neki voze i trke, da ne pricam o motoristima. dozvoljeno je 60 km na sat!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije