Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Sudar 3 vozila na Jadranskoj aveniji, jedna osoba poginula

sudar, očevid
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
25.03.2014.
u 21:54

Do nesreće je došlo nakon što je vozač citroen yumpija M. R. (30) zbog neprilagođene brzine udario u stup javne rasvjete

Prometna nesreća u kojoj je na mjestu poginuo D. B. (57), a u kojoj su sudjelovala tri vozila dogodila se u utorak oko 15 sati na Jadranskoj aveniji na zagrebačkom Laništu.

Do nesreće je došlo nakon što je vozač citroen yumpija M. R. (30) zbog neprilagođene brzine udario u stup javne rasvjete i potom naletio na D. B. koji je stajao iza mercedes vite kojega je prethodno zaustavio, a potom i na samo zaustavljeno vozilo koje je zbog siline udara odbačeno u kanal izvan ceste.

Nakon toga na citroen je zbog neodržavanja razmaka naletio i vozač hyundai getza, 27-godišnji V. S. koji u nesreći nije ozlijeđen, dok je M. R. naknadno zatražio liječničku pomoć.

>> Iza poginulih brokera ostalo četvero djece

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije