Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri dana zabave

Subkulturni centar novo je mjesto za dobar provod

'18.10.2012., Zagreb - the Beertija, novo mjesto za izlazak u Zagrebu u ulici Pavla Hatza. Voditeljica lokala Vesna Mesic.  Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
'Dalibor Urukalovic/PIXSELL'
24.09.2013.
u 20:00

U subotu će u poslijepodnevnim i ranijim večernjim satima po uzoru na kvartovske zabave biti održan Block Party

Subkulturni centar, kao produžetak djelatnosti Tvornice kulture, čije je veliko otvaranje najavljeno još proljetos, ovog će vikenda prvi put zasjati u svom punom sjaju. Dvorište na adresi Pavla Hatza 14-16, gdje je sada smješten već dobro poznat kafić Beertija, prvo će se neslužbeno preimenovati u Trg Joea Strummera, lidera kultne grupe The Clash, a potom će u petak svoja vrata otvoriti i novi lokal simbolična naziva Klub. Ekipa iz Tvornice ovaj je kompleks zamislila kao mjesto gdje svi mladi i urbani ljudi mogu pronaći dobru večernju, ali i dnevnu zabavu.

Trodnevni program

Kako najavljuju, otvaranje Subkulturnog centra trajat će tri dana, odnosno čitav vikend, a počet će u petak poslijepodne malenom ceremonijom otkrivanja spomenika Joeu Strummeru, koji će biti neslužbeni simbol ovog novog urbanog dvorišta. – Nakon kraćeg otkrivanja spomenika uslijedit će cjelovečernji program u Klubu, gdje će prvi nastupiti bendovi čiji zvuk podsjeća na Clash, a to su Radio Clash, Rektalni front i Discohernia. U subotu će u poslijepodnevnim i ranijim večernjim satima, po uzoru na kvartovske zabave, biti održan Block Party u dvorištu te cjelovečernji program uz bendove u Klubu, a nedjelja je rezervirana za \"Moovanje\", odnosno opuštajuće dnevno druženje od 10 do 18 sati – objasnio je Sanjin Đukić iz odnosa s javnošću Tvornice kulture.

Dio većeg plana

Cilj je novog Subkulturnog centra svima željnima dobre zabave, uživanja u ugodnom ambijentu i izmjenjivanja informacija ponuditi kompleks u kojemu je sve to na jednom mjestu. Tako je otvaranje SKC-a tek dio većeg plana Tvornice kulture koja u skoroj budućnosti planira otvoriti i svoju nakladničku kuću, TV studio, studentski hostel i brojne druge sadržaje. Zagreb će tako, ako sve bude prema planu, dobiti jedinstven kompleks u čijem će se ambijentu pronaći brojni studenti, umjetnici i svi drugi željni upoznavanja novih ljudi, drugačije glazbe i ulične umjetnosti. Program otvaranja u petak je besplatan, kao i subotnji \"Block Party\" te nedjeljno \"Moovanje\", a ulaznica za svirku u Klubu u subotu stoji 20 kuna prije, odnosno 30 kuna poslije ponoći.

>>Zagreb noću - Zabava uz pravu ekipu počinje nakon ponoći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije