Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11. Zlatna penkala

Strani novinari: Oduševljeni 
smo ljubaznošću, štruklima, no 
fali nam luksuza

26.03.2015., Zagreb - Pogled s Zagreb Eye vidikovca na gradske znamenitosti i ustanove. Katedrala, Trg bana Josipa Jelacica.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
15.06.2015.
u 12:30

HTZ dodijelio nagrade stranim novinarima za najbolje medijske objave o Hrvatskoj i njenoj turističkoj ponudi

Više od 30 novinara iz Austrije, Belgije, Slovačke, Francuske, Mađarske, Slovenije, Njemačke, Poljske, Japana, Rusije, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Češke, SAD-a, Švedske, Španjolske i Norveške boravilo je ovih dana u Zagrebu.

Razlog je dodjela nagrada Hrvatske turističke zajednice, 11. Zlatna penkala, stranim novinarima i blogerima za najbolje medijske objave o Hrvatskoj i njenoj turističkoj ponudi. Zlatnu penkalu ili grand prix za najbolji pisani materijal osvojio je švedski eno magazin Världens Viner, koji je cijeli jedan broj posvetio Hrvatskoj, a Grand Prix za najbolji TV materijal (dokumentarnu emisiju) osvojio je austrijski ORF za emisiju “Der Geschmack Europas – Istrien”.

Grand Prix za najbolji blog osvojio je Miguel Nonay iz Španjolske, koji je s tri godine obolio od dječje paralize, a prošao je Zagreb, Kvarner i Istru u invalidskim kolicima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije