Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIKEND-VODIČ

Što posjetiti, gdje nešto naučiti... pronađite u našem vodiču

žive slike
Antonio Bronić/PIXSELL
08.02.2013.
u 16:30

U Muzeju grada Zagreba ovog vikenda, 9. i 10. veljače, od 11 do 14 sati održat će se tradicionalno muzejsko događanje, Žive slike.

Žive slike

U Muzeju grada Zagreba ovog vikenda, 9. i 10. veljače, od 11 do 14 sati održat će se tradicionalno muzejsko događanje, Žive slike. Svi posjetitelji moći će pobliže upoznati povijest Zagreba. Kostimirani djelatnici muzeja predstavit će nekadašnju društvenu svakodnevicu te značajne likove zagrebačke povijesti, poput Marije Jurić Zagorke, Franje Josipa, Ljudevita Gaja ili arhitekta Hermanna Bolléa. Ulaz u muzej je besplatan, a u dvorištu muzeja posjetitelje očekuje kuhano vino i čaj.

Vintage predmeti u Studiju smijeha po povoljnim cijenama

Studio smijeha, Vlaška 92, u nedjelju, 10. veljače od 11 do 14 sati, rezerviran je za buvljak. Po povoljnim cijenama moći će se kupiti namještaj, odjeća, nakit ili knjige.

Likovne radionice za najmlađe u Klovićevim dvorima

Mala likovna radionica Galerije Klovićevih dvora u subotu otvara vrata za najmlađe. Od 11 do 12.30 sati djeca će moći uživati u crtanju i igri. Cijena radionice je 20 kuna.

Kvartovska umjetnost na izložbi KvARTura 2012. u MSU

U subotu, 9. veljače u 18 sati, u Muzeju suvremene umjetnosti otvara se izložba KvARTura 2012. Ulaz je besplatan, a izložba će se moći pogledati do 24. veljače.

Interaktivna predstava o životinjama u Zoološkom vrtu

U Zoološkom vrtu u subotu 9. veljače u 10 sati predstava je “Zoo novosti”, kazališta Svarog, u edukacijskom centru. Ulaznica za djecu do 7 godina je 20, do 14 je 30, a za odrasle 40 kuna.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije