Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt

Štićenici Centra Stančić radili na obiteljskoj farmi

centar stancic
Goran Stanzl/PIXSELL
30.07.2012.
u 08:55

U sklopu projekta Farma polaznici su radili na obiteljskom gospodarstvu sa začinskim i ljekovitim biljem

Za njih je to bila jedinstvena prilika da se okušaju u onome što žele raditi, a to je uzgoj ljekovitog i začinskog bilja. Korisnici Centra za rehabilitaciju Stančić ove subote na obiteljskom imanju u Hudovu, njih četvero, Jovica, Maja, Marijano i Ankica, okušali su se u poljoprivredi, a o svemu tome naučili su kao sudionici projekta Farma koji je podržao i EU.

– Projektu je cilj osposobiti osobe s teškoćama u razvoju za obavljanje jednostavnih poslova, a ljubazne domaćice iz Hudova ponudile su nam svoje imanje i plastenike da u njima pogledamo na koji način one to rade – objasnila je defektologinja Ines Kovačević. U Hudovo imaju namjeru doći opet, a naročito zato što su uvijek dobrodošli kod vlasnica obiteljskog gospodarstva Nevenke Kencek i Ruth Sakowski.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije