Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz Grada Samobora:

Stepinčeva će se proširiti po želji stanara

samobor
Boris Ščitar/PIXSELL
11.07.2015.
u 13:23

Od Vodoopskrbe i odvodnje zatražit će se obnova vodovodnih cijevi u Ulici Eugena Kumičića jer pucaju svaka tri mjeseca

Donosimo nastavak odgovora s Večernjakove županijske tribine u Samoboru.

Kada će se spojiti manji dio Ul. Alojzija Stepinca s ostalim dijelom ulice? Stanari su suglasni da se odreknu svojeg dijela parcele radi proširenja prometnice.

Uz uvjet odricanja u korist javnog dobra svih stanara, potrebno je izraditi parcelacijski elaborat, a temeljem upisa u javno dobro, Grad Samobor može započeti proceduru potrebnu da se prometnica proširi. Grad Samobor do sada nije zaprimio zahtjeve stanovnika Ulice Alojzija Stepinca, ali ovim putem pozivamo građane da se obrate nadležnom Upravnom odjelu za komunalne djelatnosti grada Samobora.

Može li se nakon rekonstrukcije Starogradske u toj ulici ograničiti brzina teretnih vozila na 40 km/h?

U interesu je grada Samobora da se brzina teretnih vozila i autobusa ograniči, stoga će se i nakon rekonstrukcije Starogradske voditi briga o tome. Kako bi se to omogućilo, potrebno je prvo ishoditi suglasnost Ministarstva unutarnjih poslova.

Hoće li se sanirati vodovodna cijev u Ulici Eugena Kumičića koja u prosjeku puca svaka tri mjeseca, te može li se ponovo asfaltirati cesta, jer je trenutačno od silnih popravaka puknute cijevi sva zakrpana, grbava i neravna?

Za sanaciju vodovodnih cijevi nadležna je Vodoopskrba i odvodnja. Grad Samobor uputit će dopis samoborskoj ispostavi za sanaciju, odnosno rekonstrukciju vodovodnih cijevi u Ulici Eugena Kumičića.

Kada je predviđeno uređenje kolnika na potezu Podgrađe - Drežnik?

Uređenje kolnika na potezu Podgrađe – Drežnik uvrstit će se u plan gradnje komunalne infrastrukture u 2016. godini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije