Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI LJUDI

Stanovnici Središća pokazali veliko srce u humanitarnoj akciji za Banovinu

Zagreb: Humanitarna akcija "Veliko srce Središća"
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/15
27.11.2021.
u 20:00

Stanovnici s potresom pogođenih područja uskoro će obilježiti godinu dana otkako je razorni potres 29. prosinca 2020. godine u svega dvadesetak sekundi zauvijek promijenio njihove živote. Stotine obitelji blagdane će dočekati bez krova nad glavom, većinom u konterjnerima...

Kišna i hladna subota nije spriječila brojne stanovnike novozagrebačkog naselja Središće koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji "Veliko srce Središća"

Cilj akcije je prikupljanje prehrambrenih proizvoda, sredstava za dezinfekciju i higijenu te ostalih potrepština namijenjenima stanovnicima stradalima u potresu prošle godine na Banovini te drugim socijalno ugroženim obiteljima.

27.11.2021., Zagreb - Humanitarna akcija "Veliko srce Sredisca" u kojoj se prikupljaju trajni prehrambeni proizvodi i sredstva za dezinfekciju i higijenu zajednicki su organizirali DV Zaprude, PO Sredisce i Udruga "Moje Sredisce". Akcija je namijenjena socijalno ugrozenim obiteljima iz naselja te obiteljima na Banovini pogodenima potresom.
Foto: PIXSELL/Ilustracija

- Ovogodišnju akciju prikupljanja trajnih prehrambenih proizvoda te sredstava za dezinfekciju i higijenu zajednički organiziraju DV Zapruđe, PO Središće i Udruga Moje Središće. Uvjereni smo kako ćemo i ove godine zajednički obradovati one kojima je naša pomoć najpotrebnija! - stoji u najavi akcije.

Inače, stanovnici s potresom pogođenih područja uskoro će obilježiti godinu dana otkako je razorni potres 29. prosinca 2020. godine u svega dvadesetak sekundi zauvijek promijenio njihove živote. Stotine obitelji blagdane će dočekati bez krova nad glavom, većinom u konterjnerima...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije