Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
usred dana

Sramotan incident u Zagrebu: Skupina mladića napala, opljačkala i istukla dvojicu Nepalaca u parku

Očevid nakon pucnjave u Retkovcu
Slaven Branislav Babic/PIXSELL
02.04.2024.
u 14:17

Nasilnici su nakon napada na strance pobjegli s ukradenim mobitelom, a dvojica Nepalaca su ozlijeđena

Sramotan incident u ulici Frane Cote u Sesvetama, točnije u tamošnjem parku, dogodio se jučer na Uskrsni ponedjeljak kada je skupina mladića odlučila oko 18 sati doći u park te napasti dvojicu stranih državljana porijeklom iz Nepala. Nepalci stari 24 i 34 godine sjedili su na klupi u parku kada su im mladići prišli.

Zatim su ih prvo opljačkali, odnosno mlađem Nepalcu su oteli mobitel, a zatim su ih fizički napali i lakše ozlijedili, a na kraju su kukavički pobjegli s mjesta događaja prije dolaska policije.

Iz zagrebačke policije kratko su se oglasili priopćenjem:

"Jučer, 1. travnja oko 18.10 sati, Frane Cote u parku, više je nepoznatih mlađih muških osoba prišlo dvojici državljana Nepala (34, 24) koji su sjedili u parku na klupi te je od njih 24-godišnjaku otuđio mobitel, dok su ih ostali fizički napali i lakše ozlijedili, a nakon čega su pobjegli. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura."

Komentara 11

TE
Testera
14:20 02.04.2024.

Kradu od migranata ... Može li jadnije i niže.

DU
Deleted user
16:29 02.04.2024.

Kuces na bjedu, malo im njihove muke

ZA
zagabria4
21:01 08.04.2024.

Polako se vraćaju tekovine NDH, nema Srba pa su i Indijci dobri za iživljavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije