Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snowboard festival

Splitboard, ekološko prometalo koje je najbolji izum nakon bicikla

snowboard festival
Privatni album
05.12.2013.
u 08:27

Prikazat će se sedam filmova, među kojima su dokumentarci i putopisi, a održat će se i predavanja

Sedam filmova, među kojima su dokumentarci i putopisi, uz dva predavanja, sažetak je programa 9. mini Snowboard Film Festivala, koji počinje večeras u 20 sati u Klubu kino Grič.

Riječanin Rene Gallo održat će predavanje o snimanju na snijegu, na što obratiti pozornost i kako dobiti odlične snimke. Domaćin Ante Pašalić predstavlja Splitboard, ekološko prometalo koje je najbolji izum nakon bicikla.

Slijede filmovi “Naturally” – snowboard video”, čiji su akteri velikani scene Eric Jackson, Kazu Kokuba, Fredi Kalbermatten, Shayne Pospisilata i Nicolas Muller – u 21 sat.

Posljednji je film “Boobilicious” producentice Lipsticka Conny Bleicher i naše Ane Rumihe. Posjetitelji večeras mogu osvojiti Elan snowboard i Flow buce ako ispune nagradni listić SurfShopa. Zanimljiv dokumentarac “Siberia teaches” o putovanju transsibirskom željeznicom, usputnim postajama i bordanju u nekim od najčudesnijih mjesta na svijetu je sutra u 21 sat.

Putopisni film “Timelaps project” je o švicarskoj ekipi koja je prešla više od 5000 kilometara do Irana, a stali su i u Hrvatskoj. U četvrtak i subotu nakon projekcija slijedi tulum.Više na www.snowboardfilmfestival.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije