Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kvartoteka

Soundset Plavi ovaj tjedan emitira program sa Savice

Kvartoteka
07.04.2015.
u 08:30

Vrhunac programa je humanitarni koncert koji se u sklopu Kvartoteke održava svakog petka u drugom dijelu Zagreba

S otkrivanjem zagrebačkih kvartova i upoznavanjem njihovih stanovnika radio Soundset Plavi nastavlja u sklopu treće sezone Kvartoteke. Tek su se slegli dojmovi iz Sloboštine, gdje je prošlog tjedna održana prva ovogodišnja Kvartoteka, a Soundsetov autobus već putuje na Savicu.

–Moja ljubav prema znanju započela je upravo u kvartovskoj knjižnici gdje sam provodila puno vremena s obzirom na to da sam bila jedinica, a roditelji su radili – prisjetila se svog odrastanja na Sloboštini Morana Zibar, poznata lovkinja iz HRT-ovog kviza Potjera, koja je bila samo jedna od mnogih poznatih osoba koje su posjetile Soundsetov autobus prošlog tjedna na njegovoj prvoj stanici u ovom novozagrebačkom kvartu.

Kvartoteka je projekt u kojem Soundset Plavi svaki tjedan svojim autobusom posjećuje drugi kvart gdje provodi sedam dana, odakle i emitira program, prilikom čega se u eter javljaju i sami građani. Vrhunac je na rasporedu petkom kada se održava i humanitarni koncert, a iduće stajalište autobusa je Lastovska ulica 42 na Savici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije