Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u petak jinxi

Sonar.hr: Red glazbe, red kulture, red smijeha i sve to besplatno

jinx
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/3
18.03.2013.
u 15:26

Ulaz je besplatan, a dovoljno je poslati mail s imenom i prezimenom na adresu aktivirajse@sonar.hr ili preuzeti ulaznicu kod promotorica koje šeću gradom.

Red glazbe, red kulture, red smijeha i sve to besplatno. Zvuči nevjerojatno, ali nije. Riječ je o trodnevnom multimedijalnom festivalu Sonar.hr koji će se održati ovog vikenda od 22. do 24. ožujka na Zagrebačkom Velesajmu. 

U petak se na pozornicu penju Jinxi koje zagrebačka publika dugo nije slušala, u subotu ploče vrti zvijezda britanske  klupske scene MOSCA, a nedjelja je rezervirana za Studio smijeha. 

Ulaz je besplatan, a dovoljno je poslati mail s imenom i prezimenom na adresu aktivirajse@sonar.hr ili preuzeti ulaznicu kod promotorica koje šeću gradom. 

Festival je osmislila zagrebačka tvrtka Buka koja je multimedijalnu trodnevnu groznicu ogranizirala kako bi predstavili portal Sonar.hr koji će pratiti sva događanja vezana uz široki pojam kulturne scene na području Hrvatske, a uskoro i cijele regije.

- Njegove prednosti su kvaliteta sadržaja, jednostavan i inovativan dizajn i implementacija elemenata Facebook društvene mreže te VIP kutak kao važan dio portala. Ipak je najvažnije što će želje i potrebe svojih korisnika staviti u prvi plan. I to na individualiziran način, tako da će svaki korisnik pri registraciji na portal Sonar.hr odabrati koji ga sadržaj zanima i na taj način zapravo prilagoditi portal svojim potrebama, i kasnije uvijek vidjeti samo njih a u VIP kutku čekaju ga posebne pogodnosti krojene po mjeri. Dodatna prednost portala Sonar.hr bit će i njegova mobilna aplikacija za iOS i Android mobilne platforme, pojašnjavaju dočki iz Buke. 

Raspored događanja provjerite na njihovoj Facebook stranici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije