Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNK u vašem kvartu

Solisti Opere zagrebačkog HNK poklonili nesvakidašnji koncert stanarima Vrbana

HNK u vašem kvartu
Foto: Romana Kovačević Barišić
1/2
13.05.2020.
u 21:14

HNK zahvaljuje sugrađanima koji su u ovim kriznim vremenima pokazali društvenu odgovornost i ostali u svojim domovima

U sklopu programa "HNK u vašem kvartu" solisti Opere zagrebačkog HNK večeras su stanarima Vrbana na središnjem kvartovskom trgu poklonili nesvakidašnji koncert. Neke od najpoznatijih opernih arija izveli su prvaci Opere HNK Zagreb  Ivana Lazar, sopran, Ljubomir Puškarić,  bariton , uz pratnju Vjekoslava Babića na klaviru. 

Obilazeći zagrebačke kvartove i omogućujući građanima da sa svojih prozora, terasa i balkona slušaju neke od najatraktivijih opernih arija, HNK zahvaljuje sugrađanima koji su u ovim kriznim vremenima pokazali društvenu odgovornost i ostali u svojim domovima. Zahvala je to i svim onim vjernim i novim gledateljima koji su otkada je zagrebački HNK pokrenuo prikazivanje svojih hit predstava na digitalnim platformama, pogledali naše izvedbe nevjerojatnih pola milijuna puta.

VIDEO "HNK u vašem kvartu"

Projekt HNK u vašem kvartu realiziran je u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba koja će programe popratiti i na svojim internetskim stranicama te na društvenim mrežama.

Sljedeći je koncert 16. svibnja u 20 sati u Parku dr. Franje Tuđmana, iza Ministarstva graditeljstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije