Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl

Snjeguljica i sedam patuljaka na ledu Doma sportova

moscow stars on ice (1)
Foto: Moscow Stars on Ice
1/6
Autor
Mateja Šobak/VLM
13.12.2012.
u 10:59

Spektakl na ledu moskovskih klizačkih zvijezda održava se 23. prosinca u Domu sportova

U najpoznatijem svjetskom spektaklu na ledu, onom moskovskih klizačkih zvijezda, ovog će prosinca imati priliku uživati i Zagrepčani. Dvije predstave, Snjeguljica i sedam patuljaka te Romeo i Julija, 23. će prosinca potpuno oživjeti Dom sportova, kako bojama i kreacijama raskošnih kostima tako i izvedbama koje iznova oduševljavaju publiku diljem svijeta.

– Prva predstava bit će Snjeguljica, a kako je ona namijenjena najmlađima, počet će u 15 sati, dok će izvedba Romea i Julije biti u 20 sati – rekla je Saša Lipej, promotorica predstava.

Grupa od tridesetak klizača iz Rusije i Ukrajine, a koju mahom čine olimpijski, svjetski i europski prvaci u klizanju te vrhunski sportaši i cirkuski umjetnici, Moscow Stars on Ice, posjetit će Hrvatsku prvi put, a posjetiteljima Doma sportova pokušat će što više dočarati bezvremensku i vjerojatno najpoznatiju tragičnu ljubavnu priču svih vremena, kao i pustolovine djevojke koja je svoju sreću pronašla uz pomoć sedam simpatičnih patuljaka.

Ulaznice za Romea i Juliju prodaju se po cijeni od 290 kuna za parter, 190 kuna za VIP tribinu, 160 za tribinu jedan te 140 kuna za tribinu dva, dok je ulaz za djecu do četiri godine besplatan.

Na Snjeguljicu ulaz ne plaćaju djeca do dvije godine, a za odrasle cijena karata za parter je 250 kuna, za VIP tribinu 180, tribinu jedan 140 kuna, a za tribinu dva 100 kuna. Ulaz na obje predstave također ne plaćaju osobe u invalidskim kolicima.

Komentara 1

LI
liliZG
11:41 13.12.2012.

Kak parter može biti skuplji od VIP tribine, nek mi to netko objasni????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije