Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Skupština opet imenovala predstavnike u Skupštini Holdinga

bernardic
Goran Stanzl/Pixsell
Autori: vk/vlm, mš/vlm
29.06.2010.
u 11:19

Grad Zagreb u Skupštini Holdinga predstavljaju Boris Šprem, Davor Bernardić, Mirela Holy, Marian Martinac, Jurica Meić, Tatjana Holjevac, Vesna Brezić, Jasen Mesić, Velimir Srića, Radimir Čačić i Darinko Kosor.

Gradska skupština opet je imenovala predstavnike u Skupštinu Zagrebačkog holdinga kako bi, koristeći drugačije pravne riječi nego u prethodnom zaključku, mogla biti pravno valjana te imenovati upravu i nadzorni odbor koje će Trgovački sud upisati u sudski registar. Jedina je promjena da je umjesto bivšeg dogradonačelnika Ive Jelušića imenovan Davor Bernardić, odnosno da nova Skupština Holdinga neće imati predstavnika izvršne, već samo predstavničke vlasti.

Grad Zagreb u Skupštini Holdinga predstavljaju Boris Šprem, Davor Bernardić, Mirela Holy, Marian Martinac, Jurica Meić, Tatjana Holjevac, Vesna Brezić, Jasen Mesić, Velimir Srića, Radimir Čačić i Darinko Kosor. Zastupljeni su svi stranački klubovi iz Gradske skupštine osim HSS-a jer jer je ta stranka imala predstavnika iz zajedničkog kluba s HSLS-om, a HSLS je u međuvremenu osnovao zajednički klub s Nezavisnom listom Velimira Sriće.

Komentara 3

BL
Blizanac
20:05 29.06.2010.

Hoće li ovo nešto promjeniti? Naime, zbog sukoba gradonačelnika i Skupštine - trpe građani. Vidite što se događa sa smećem! (Ne samo političkim!) ZG Holding čini sve da zariba gradonačelnika, a interes Grada i građana - ma tko nas šljivi.

VI
Vito
14:09 30.06.2010.

ZG Holding čini sve da zariba gradonačelnika, a interes Grada i građana - ma tko nas šljivi. Pa sam gradonačelnik je osnovao \"holding\" kako bi lakše pljačkao. Ovo je samo farsa oko podjele novca. Da su zastupnici pravi, prvošto bio bi trebali napraviti je jednostavno ukinuti \"Holding\" i sve koji su se zaposlili nakon osnutka lišiti svih vrijednosti koje su zaradili za vrijeme rada u \"Holdingu\". Kako to provjeriti? Vrlo jednostavno - zna se kad je osnovan i od toga datuma svi novci koji su sjeli na račune novozaposlenih i svi novi ugovori napravlejni preko \"holdinga\" se jednostavno stavljaju izvan zakona i oduizma se sva zarada. A oni koji su na gubitku zbog toga nek tuže gradonačelnika za prijevaru. Grad s tim nema veze, a novce nek mu za vraćanje dugova da njegova partija. Od zarade koju su imali za vrijeme vladavine njihovog gradonačelnika. Neide? Onda kompletan otpis svih. Rumuni su svoje štetočine razdužile po kratkom postupku. I sad su u EU bez puno pitanja.

NE
nettko
22:04 30.06.2010.

je.... im.m....!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije