Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zloupotreba

Skupšinska istraga zbog tajnice koja je ispravcima mijenjala GUP

zagrebačka skupština
Marko Prpić/Pixsell
14.06.2010.
u 16:18

Povod za istragu je ispravak kojim je Augustinović Pavičić povećala katnost, broj zgrada i građevnu površinu na Vrbiku.

Gradski zastupnici pokušat će ustanoviti koliko je bilo izmjena GUP-a koje nisu izglasovali, nego je to potpisivanjem ispravaka učinila bivša tajnica Skupštine Greta Augustinović Pavičić. Na inicijativu Tatjane Holjevac, bivše predsjednice Skupštine, koja tvrdi da o tome ništa ne zna, osnovat će se radna skupina koja će pokušati ustanoviti što je izglasovano, a što je kao konačna verzija objavljeno u Službenom glasniku. Povod je ispravak (koji tajnica može potpisati ako neka objavljena odluka ima grešku), kojim je Augustinović Pavičić povećala katnost, broj zgrada i građevnu površinu na Vrbiku. Povećanje izgradnje na 90 posto (izglasovano je 50 posto) uočila je Holjevac u UPU Munja.

Komentara 1

VI
Vito
08:19 16.06.2010.

Jeste li napokon počeli razmišljati kako se razvijala korupcija i tko je primao mito? Ili je to jadan pokušaj skidanja odgovornosti s milana bandića? Lukavim \"kukavičjim jajima\" se pokušava izmigoljiti i ostati na vlasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije