Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra za odrasle

Skupi automobili u mini verziji na daljinski novi su muški hobi

igračke
10.11.2011.
u 09:07

Pod izgovorom da kupuju za djecu, odrasli biraju igračke na daljinsko upravljanje – za sebe

Svjetski gadget godine stigao je u grad, a najviše pozornosti i poriva za kupnju izazvao je – među umirovljenicima. Pomama je nastala za modelima na daljinsko upravljanje novog Hummera, BMW-a X5, Audija TT, Mercedesa ili Minija koji se umanjeni od 6 do 40 puta od svojeg izvornika mogu kupiti za nekoliko stotina kuna. Osim četverokotačne ergele na daljinski pogon namijenjene više onim starijima nego mlađim vozačima, tu je i različit izbor letjelica, najviše helikoptera na daljinski pogon.

– Dosad su modeli na daljinsko upravljanje bili dostupni tek rijetkim entuzijastima i kupcima dubljeg džepa – objašnjava vlasnik trgovine Juraj Pavlović.

On i njegov poslovni partner Boris letjelice dovoze iz Hong Konga.

Zagrebačku oazu modela na daljinsko upravljanje otkrio je i Božidar Mati (68). Zadivljen ponudom igračaka za odrasle, kupio je čak dvije letjelice te ih darovao svojim unucima Dorijanu (8) i Eriku (6) s kojima sada zajedno uživa u igranju.

– Zadivljuje me model helikoptera koji sam kupio. Posebno je atraktivno što na sebi ima kameru, pa tako nakon igranja s njim možete pogledati na TV-u sve što je snimio tijekom leta – ushićen je Božidar koji objašnjava kako je ipak riječ o sofisticiranim predmetima.

– Zato sam starijem unuku poklonio helikopter, a mlađi je dobio jednostavniji – leteći tanjur.

Dok priznaje da uživa u igri, najavljuje kupnju nove igračke. Sviđaju mi se hummer vozila te džipovi, priznaje Mati.

Trgovinu u Horvaćanskoj pohode muškarci svih dobi te često pod izgovorom da kupuju igračke za djecu biraju vozila za sebe.

Komentara 8

DU
Deleted user
11:39 10.11.2011.

I kada sretnik kupi Helikopter na daljinsko upravljanje onda skuži da zapravo uopće ne zna s njime upravljati, jer za to treba vježbe. A prije toga uništi se par ovih modela dok ga se nauči voziti.

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
11:44 10.11.2011.

Nisam siguran da će i ovakva reklama pretjerano pomoći. Otišao sam na stranice te firm(ic)e i vidio ponudu... Mogu reči da je više nego oskudna. Jad i bijeda.... 10ak auteka i par helikopterića.... Dečki moji, pluramaks je za vas trgovački centar (king cross) ili neki još veći

DR
Drivo
11:01 10.11.2011.

Koliko kosta ovakav reklamni tekst? Nije reklama? Jeste, jeste. Sadrzi doslovno sve sto treba, asortiman, naznaku cijene, ime vlasnika i adresu..... Dakle, jeste li platili PDV na ovu reklamu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije