Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
magičan trenutak

Sedam metara visok bor i najljepše tradicijske drvene igračake otvorile Obrtnički advent

Zagreb: Advent zagrebačkih obrtnika na Trgu bana Jelačića
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/2
28.11.2021.
u 19:00

Time će prolaz u idućih mjesec dana Adventa postati izložbeno-prodajni prostor najljepših tradicijskih drvenih igračaka koje od zaborava čuvaju vrijedne ruke hrvatskih obrtnika

Paljenjem lampica na sedam metara viskom boru okićenom tradicijskim drvenim igračkama te pjesmom dječjeg zbora KIKIĆI, započeo je Obrtnički advent Hrvatske obrtničke komore i Obrtničke komore Zagreb u Prolazu Matice hrvatskih obrtnika.

Time će prolaz u idućih mjesec dana Adventa postati izložbeno-prodajni prostor najljepših tradicijskih drvenih igračaka koje od zaborava čuvaju vrijedne ruke hrvatskih obrtnika te nezaobilazno mjesto na karti događanja Adventa u Zagrebu 2021. Posebnost Obrtničkog adventa u Prolazu Matice hrvatskih obrtnika bit će bogati dječji program koji će se održavati vikendom: dječje predstave, dječji zborovi, kreativne radionice za djecu.

Na otvorenju Obrtničkog adventa u Prolazu Matice hrvatskih obrtnika sudjelovali su i dužnosnici Grada, skupštine i Turističke zajednice  uz domaćine Obrtničkog adventa, odnosno predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajc te predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mirza Šabić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije