Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Margrit Coates u goričkom azilu

'Šaptačica životinjama' družila se s napuštenim psima

Margrit Coates
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
16.05.2018.
u 09:16

Večeras će Britanka u Makronovi u Ilici 18 u 19 sati održati i predavanje o iscjeliteljskim tretmanima i porukama životinja

Margrit Coates, vodeća svjetska stručnjakinja za holistički pristup terapeutskom radu sa životinjama, svoj je drugi dolazak u Zagreb počela druženjem s napuštenim psima u velikogoričkom skloništu.

Napustila ga je uz riječi hvale za zaposlenike i njihovu empatiju prema životinjama na skrbi.

Večeras će Britanka u Makronovi u Ilici 18 u 19 sati održati i predavanje o iscjeliteljskim tretmanima i porukama životinja.

Ključne riječi

Komentara 1

TI
This is Sparta
08:07 17.05.2018.

Margrit je fenomenalna! Nadam se da će netko napraviti prilog o njezinim porukama vezanim uz životinje jer ih doista vrijedi poslušati :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije