Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
O vlastitom trošku

Samoborci traže bor za blagdansko uređenje

samobor
Nina Đurđević/PIXSELL
03.11.2014.
u 10:03

Nakon što se jave u samoborski Komunalac, komisija će izići na teren i utvrditi odgovara li drvce planiranom uređenju

I ove godine samoborsko trgovačko društvo Komunalac d.o.o. u potrazi je za jelom ili smrekom koja će krasiti središnji samoborski trg za vrijeme blagdana.

Potraga traje do 1. prosinca, a Grad Samobor poziva sve sugrađane koji imaju drvce, a koje im iz nekog razloga smeta i ne znaju što bi s njim učinili da se jave u Komunalac. Komisija će izići na teren i utvrditi odgovara li drvce planiranom blagdanskom uređenju te ga srušiti i o vlastitom trošku odvesti. S upitima se Samoborci mogu obratiti Violeti Gjurkin, voditeljici Službe održavanja javnih površina, mobitel 091/3838-573, e-mail: violeta-gjurkin@komunalac-samobor.hr.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije