Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Laskava titula

Samobor najuređenije mjesto u županiji

nagrada
turistička zajednica grada Samobora
03.10.2011.
u 13:42

Grad Samobor, osvojivši prvo mjesto u kategoriji uređenosti mjesta kao cjeline, i ove godine slovi za najljepši u Zagrebačkoj županiji.

U akciji uređenja turističkih naselja i pojedinačnih objekata Zeleni cvijet 2011. za područje Zagrebačke županije, Samobor je osvojio prvo mjesto u kategoriji uređenosti mjesta kao cjeline te tako ponio titulu "najljepšeg u Zagrebačkoj županiji".

Ova laskava titula gradu Samoboru pripala je zajedno s nagradom za najljepše uređen gradski trg, za što je zaslužan Trg Matice hrvatske.

No Samoborci su slavili i u kategorijama najljepših balkona, za što je nagradu odnijela Marija Lambaš. Priznanja su uručena na današnjoj svečanosti proglašenja za cijelu županiju.

Komentara 1

VI
Vito
07:13 04.10.2011.

Samobor najuređenije mjesto u županiji Zato moraš platiti 60 kuna privatniku kad dolaziš u Samobor iz Zagreba... Polovicu, 25 kuna, u jednom smjeru, plus 5 kuna od periferije do središta... Prvo platiš 50 kuna za vožnju do predgrađa Samobora, a, a zatim čekaš neki od slijedećih autobusa koji slušajno voze do samog grada Samobora i platiš 10 kuna... To vam je kazna što želite u Samobor - ne priznaju kartu koju kupite u Zagrebu \"za Samobor\", već morate posebno plaćati, \"jer ste napustili autobus\" koji i tako više ne vozi u Samobor, nedo samo do predgrađa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije