Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obećanje

Roditelji i djeca opet prosvjeduju za vrtić i školu na Kajzerici

Kajzerica
PIXSELL
12.09.2011.
u 20:49

Pretrpavanjem dopisima namjerava se podsjetiti gradske čelnike da se na Kajzerici nije napravilo ništa od obećanog

Iako gradski čelnici već 15 godina obećavaju školu i vrtić, njihovih obrisa na Kajzerici nema. Gradnja ne samo da nije počela nego se, kako doznajemo, nije dogovorila ni lokacija. Zato će roditelji i mališani u četvrtak na igralištu organizirati mirni prosvjed i skupljati nove potpise na peticiju koje će proslijediti gradskoj upravi kako bi podsjetili na obećanje. Istu su akciju proveli i lani, “svoju riječ” tada je dao pročelnik Ivica Lovrić, ali potom nikada više nije, tvrde, odgovorio na upite.

– Svaki roditelj koji se odazove peticiji dobit će sve zahtjeve koje smo već slali Gradu kako bi ih osobno odnio na njihovu adresu. Naime, pretrpavanjem dopisima možda ih natjeramo na neku reakciju – kaže Ognjen Golubić.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kairosa
Kairosa
16:44 13.09.2011.

Bilo bi dobro jedno otvoreno pismo gdinu Bandiću koje bi objavile vodeće novine.Koji sposoban gradonačelnik kad nije u stanju sagradit školu i vrtić tamo di je potrebno već troši pare na giga projekte.

TW
Tex_Willer
10:24 16.09.2011.

Gospodine Bandić, grad Zagreb i cijeli Novi Zagreb, ne trebaju fontanu ispred sveučilišne knjižnice, niti WC-e od milijuna eura, već samo škole i vrtiće. Kad je zadnji otvoren??? Ne mora se baš na svakom projektu mažnjavati lova i pogodovati privatnomom interesu. Prostora ima, cigli ima, samo treba malo političke volje i manje lopovluka. hvala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije