Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SalSam Festival

Ritmovi salse preuzet će samoborske ulice

'11.12.2010.,Karlovac- Poceo trodnevni salsa festival u Karlovcu,plesaci plesu po raznim mjestima u gradu.Clanovi Promenada kluba plesu na Trgu Matije Gupca. Dominik Grguric/PIXSELL'
'Dominik Grguric«'
24.10.2013.
u 15:05

Više informacija i točan raspored radionica na www.salsamfest.com.

Samobor će se za vikend pretvoriti u centar ljubitelja salse, a najbolji plesni instruktori iz regije vodit će razne besplatne plesne radionice diljem grada u sklopu 3. međunarodnog SalSam Festivala. Plesat će se u samoborskom srednjoškolskom centru, a početnici će vježbati u prostoru Športića (Mirka Kleščića 1/1, ulaz do Bipe). U petak se od 22 sata organizira i party dobrodošlice u Samoborskoj pivnici, a u subotu u prostoru Društvenog doma u Strmcu bit će i zabava povodom Halloweena.

– Centralno je to događanje, oko kojeg organiziramo festival. Svake godine sami izrađujemo sve rekvizite za zabavu na kojoj se pleše i pjeva - kazala je Tihana Matijaščić iz Plesne Grupe SalSam, proizašle iz Športskog plesnog kluba Samobor koji djeluje 20 godina.

Više informacija i točan raspored radionica na www.salsamfest.com

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije