Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mreža gradova

Riješite anketu: Je li Velika Gorica zdravi grad?

velika gorica (1)
Gorica.hr
02.08.2013.
u 13:22

Gradskim razvojnim programom “Gorica 2020″ predviđeno je uređenje Velike Gorice kao zdravog grada i grada jednakih mogućnosti

Regionalni ured za Europu Svjetske zdravstvene organizacije pokrenuo je projekt “Zdravi grad” 1987. godine s ciljem da osnaži interes za pozitivni koncept zdravlja u gradovima diljem Europe te potakne i omogući direktnu suradnju među njima. 

U Europi danas postoji tridesetak nacionalnih mreža “Zdravih gradova”, s više od 1500 učlanjenih gradova. Gradskim razvojnim programom “Gorica 2020″ predviđeno je uređenje Velike Gorice kao zdravog grada i grada jednakih mogućnosti, u kojem će se organizirano poticati zdravo življenje i podizanje opće razine zdravlja građana Velike Gorice.

Kao jedan od prvih koraka u postupku pristupanju Grada Velike Gorice mreži zdravih gradova, provodi se anketiranje građana o različitim aspektima kvalitete življenja u gradu. Stoga iz grada pozivaju sve Velikogoričane da riješe anketni upitnik. 

I vi ga možete riješiti na službenim stranicama Grada Velike Gorice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije