Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPALI BANDIĆA

'Radovi su preplaćeni, nove fontane samo su 500.000 kn skuplje od starih'

Milan Bandić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
09.05.2014.
u 16:47

Radovi na novim fontanama puno su opsežniji pa se u HNS-u čude što nisu skuplji

"Jučerašnje raspisivanje natječaja za gradnju još triju fontana ispred Nacionalne sveučilišne knjižnice, a što će građane grada Zagreba stajati 18,9 milijuna kuna, eklatantan je primjer nepoznavanja gradskih prioriteta te potpuno stihijskog i neplanskog vođenja grada gradonačelnika Milana Bandića", poručili su danas iz HNS-a. U ovoj stranci sumnjaju i u preplaćenost radova u izgradnji postojećih fontana jer su novi radovi puno opsežniji, a samo 500 tisuća kuna skuplji od prijašnjih.

U priopćenju upozoravaju kako se samo 500 metara sjevernije od mjesta predviđenog za gradnju fontana nalazi zgrada u Paromlinskoj cesti, kao i ostatak kompleksa starog Paromlina, koji u raspadajućem stanju predstavljaju opasnost po život i imovinu građana, dok 500 metara južnije građani Starog Trnja žive u "neljudskim uvjetima".

"Istodobno dok se za kompleks fontana izdvaja iz proračuna 37,3 milijuna kuna, gradonačelnik pompozno najavljuje subvencioniranje samozapošljavanja s mizernih 10 milijuna kuna. Toliko o prioritetima", poručili su iz HNS-a.

>> Pogledajte kako su se 'obojile' Bandićeve fontane za ulazak u EU

Ključne riječi

Komentara 43

IV
Ivek22
17:32 09.05.2014.

Auuu... HNS luzeri napadaju, pa poslali ste vi vladajući sve moguće inspekcije prošle godine uoči lokalnih izbora na grbu gradonačelniku, pa nije gradonačelnik idiot da nekome pogoduje dok vi kukurikavci koji drmate uskok-om i dorh-om jedva čekate da ga uhvatite na krivom koraku.

DO
dosaosam
17:18 09.05.2014.

Radovi naravno nisu preplaćeni,ali prvo treba sagraditi fontane a onda centar za recikliranje.Tak se to dela u Beču,kaj ne.

TR
trandri
17:41 09.05.2014.

HNS-ovci, poštedita nas vaše demagogije! Vaš ministar Vrdoljak je bez natječaja Norvežanima omogučio istraživanje jadrana, koliko se tu love pokupilo? Samo ljubomorno blatite Bandića kao i uvijek!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije