Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gajnice

Račun za vodu 12.500 kuna jer je na placu pukla cijev

Pukla cijev Travno
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
12.01.2016.
u 09:15

Ne možemo provjeriti je li pukla cijev u zemlji, već nam to signalizira potrošnja vode koja je bila za dvije trećine veća no što je uobičajeno.

Neuobičajeno visok račun za vodu od 12.500 kuna, koji su dobili na placu u Gajnicama, pokazao je da je puknula cijev koju su Tržnice Zagreb sanirale. Sanacija nije bila skupa, kazao je glasnogovornik Tržnica Miroslav Pupić Bakrač, no pukne li opet, morat će obnoviti cijeli vodoopskrbni sustav.

– Ne možemo provjeriti je li pukla cijev u zemlji, već nam to signalizira potrošnja vode koja je bila za dvije trećine veća no što je uobičajeno. Angažirali smo tvrtku koja ima uređaje koji signaliziraju mjesto puknuća i pokazalo se da je cijev pukla na četiri mjesta na dubini od 2,8 metara, i to zbog dotrajalosti materijala. Ponovi li se situacija, morat će se sanirati sustav – kazao je Pupić Bakrač. Problem u vodovodnom sustavu uočen je uoči Nove godine, a s obzirom na to da na Staru godinu tvrtka koja im je trebala naći mjesto kvara nije radila, sanaciju su odgodili za jedan dan.

– Iskop i popravak cijevi bio je gotov do Sveta tri kralja, a trošak obnove snose Tržnice Zagreb koje takve situacije imaju predviđene kroz tekuće održavanje – objasnio je Pupić Bakrač. 

Komentara 3

VI
Vito
07:52 13.01.2016.

Sanacija nije bila skupa, kazao je glasnogovornik Tržnica Miroslav Pupić Bakrač, no pukne li opet, morat će obnoviti cijeli vodoopskrbni sustav. _______ Sanavcija nije skupa, a košta 12.500 kuna i najavljuju da će im naplatiti još kad ponovo pukne cijev. __________ Zar stvarno ovi misle da smo toliko neobrazovani???? ______ Naplaćuju prolivenu vodu, a sami priznaju da je voda nepotrebno izlazila, jer im se nije dalo raditi pa su se odmarali.::::::::::::::::: Ne možemo provjeriti je li pukla cijev u zemlji :::::::::: Onda dajte ostavku pa neka dođu oni koji mogu to provjeravati ______ Stanovnici Zagreba plaćaju komunalne usluge i zbog otkrivanja puknuća cijevi, a ne samo da bi "krave muzare" uzimale plaću svaki mjesec :::::::::::: Angažirali smo tvrtku koja ima uređaje koji signaliziraju mjesto puknuća i pokazalo se da je cijev pukla na četiri mjesta na dubini od 2,8 metara, i to zbog dotrajalosti materijala _______________ Zašto onda niste to popravili, nego pustili dalje prolijevanje vode????? ::::::::::::::::::::: s obzirom na to da na Staru godinu tvrtka koja im je trebala naći mjesto kvara nije radila, MORALI STE PRONAĆI drugu tvrtku, a ovu više nikad zaposliti. ___________ Ovo je očito namještaljka i pljačka novca stanovnicima, jer VODA NIJE NAŠA PA NAS NIJE BRIGA - neka curi, stanovnici će platiti kroz skuplju najamninu štandova. ________ To se zove zloporaba položaja i ovlasti, jer se uočeno ne popravlja, neg pušta pokvareno zbog nemarnosti i nezainteresiranosti rukovodilaca odgovornih za dobro i pošteno korištenje gradske imovine na štetu stanovništva. _______ Da sam gradonačenlnik ovaj glasnogovornik Tržnica Miroslav Pupić Bakrač ostao bi bez plaće u iznosu od 12,500 kuna, zajedno sa svima zaposlenima na toj tržnici, jer su svjesno zanemarili kvar ______ Opravdavati se neradom je stvarno presedan svjetskih razmjera

VI
Vito
07:55 13.01.2016.

na Staru godinu tvrtka koja im je trebala naći mjesto kvara nije radila, sanaciju su odgodili za jedan dan ________________ Zar to znači da je tvrtka radila na Novu Godinu???? _______ Dajte to malo objasnite, molim lijepo

VI
Vito
08:01 13.01.2016.

Tridesetpravi prosinac je radni dan. ______ Odgoda radova za jedan dan znači da su radili prvog siječnja, državnog neradnog dana _______ To ujedno znači da su naplatili račun za rad neradnim danom i zbog toga je cijena 12,500 kuna ________ I to je zloporaba položaja i čisto monopolističko ponašanje, čista pljačka stanovnika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije