Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 kvartova

Pukla cijev u Zapruđu, dio Novog Zagreba do sutra je bez tople vode

Zagreb: Radnici HEP-a popravljaju vrelovod kod tržnice Utrina
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
Autori: Hina, Hana Ivković
08.05.2020.
u 17:17

Uzrok su stare i korodirane cijevi.

Na Trgu Ivana Meštrovića puknuo je magistralni cjevovod,  pa su zbog toga dok traje sanacija kvartovi Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec privremeno bez tople vode i grijanja. 

- Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu, 9. svibnja, u jutarnjim satima - kažu u HEP Toplinarstvu. 

Izrok puknuća, dodjaju, starosti dionice vrelovodne mreže, a "pripomoglo" je i to što su cijevi korodirane godinama izlijevanja oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

 

Komentara 2

Avatar ElizabethVV99
ElizabethVV99
07:03 09.05.2020.

w​w︅︆​w​.​​l​o︅︆v​e​︅︆​x​​x​​.​c​︅︆l​​u​b

Avatar DeborahZI91
DeborahZI91
17:46 08.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​​o​k​.​c​o︆︅​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije