Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJAČKA U PREČKOM

Uspaničeni pljačkaš zapucao na gosta i pobjegao s više od 40.000 kuna

Pucnjava u Prečkom
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/12
01.03.2016.
u 21:24

Gost je prebačen u KBC Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, ali da nije u životnoj opasnosti

Naoružanom muškarcu koji je danas oko 13.15 sati ušao u automat klub SuperSport koji se nalazi u sklopu Shopping centra Prečko trebalo je svega nekoliko minuta da taj automat klub opljačka te pobjegne s nešto više od 40 tisuća kuna plijena. Nakon što je ušetao u klub u sklopu kojeg se uz kladionicu nalazi i kafić odmah je prišao pultu za kojim su se nalazili zaposlenici te izvadio oružje i naredio im da mu predaju sav novac koji imaju u blagajni. Šokirani zaposlenici to su odmah i učinili, međutim nakon što je pljačkaš dobio novac i krenuo prema izlaznim vratima za njim je počeo trčati jedan od gostiju kluba koji je do tada mirno sjedio za stolom ne bi li ga spriječio u bijegu.

Uspaničeni pljačkaš tada je zapucao na gosta kojega je ranio u ruku, nakon čega je pobjegao preko parkirališta te se izgubio među okolnim zgradama. U međuvremenu su drugi zaposlenici pozvali hitnu i policiju te pružili prvu pomoć ranjenom gostu, kojeg je hitna prevezla u KBC Sestara milosrdnica gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen, ali da nije u životnoj opasnosti. Odmah po dolasku policija je blokirala te trakama ogradila parking i jugozapadni dio trgovačkog centra, koji je pod blokadom sve do kraja očevida koji je potrajao do kasnih policijskih sati, što je među prolaznicima izazvalo određeno negodovanje.  

– Znam da policija samo radi svoj posao i nisu ti dečki krivi, ali svako malo se baš ovaj kvart nađe na meti raznih pljačkaša. U nekoliko tjedana dva puta su orobili poštu, zlatarnicu, a sada i automat klub – bila je reakcija prolaznika.

>>Pljačkaš iz revolvera pogodio zaštitara u prsa, no spasio ga je zaštitni prsluk

Komentara 15

DU
Deleted user
18:18 01.03.2016.

Netko napiše kako ima 10% pedofila, i svi kažu : Pedofilija je normalna, onda "Gay osoba ima 11%, pa svi geraknu Gay je normalno, onda piše svi kockaju, pa eto puuuunoo kockarnica, pa pišu da se nosi kratko i prozirno - pa svi hodaju polugoli unatoč obješenim guzicama, isisanom celulitu i sl....Tko je taj tko NAM SV IMA nemeće što je normalno; te silne kockarnice, narodnjački klubovi, sex na javnim gradskim plažama, pedofili u susjedstvu, gay brakovi.....Tko nameće te NEvrijednosti??? Tko ima tu moć u Hrvatskoj??

DO
doktorica
18:00 01.03.2016.

tko uopće normalan ide u te automat klubove

DU
Deleted user
15:25 01.03.2016.

Zatvoriti sva casina i automat klubove i otvoriti javne kuće.. legalno... i više poreza država će ubirati na njima nego na svim kockarnicama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije