Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u zagrebu

Prostitutka i majka troje djece prilikom privođenja napala i ozlijedila policajku, sad joj prijeti zatvor

Vukovar: Privođenje Općinskom državnom odvjetništvu osumnjičenih za napad na maloljetnike
Foto: Borna Jaksic/PIXSELL
1/2
31.03.2024.
u 08:31

Kada su ju policajci smjestili u službeno vozilo ne bi li ju odvezli na ispitivanje pokušala im je pobjeći.

Incidentna situacija dogodila se prije nekoliko dana na području Zagreba, a epilog je lakše ozljeđena policajka koju je napala 32-godišnjakinja nakon privođenja. Privedena žena, iako je majka troje djece, ima podeblji policijski dosje, a već je uhvaćena u lancu prostitucije.

32-godišnjakinja je završila u istražnom zatvoru, a zbog napada na službenu osobu prijeti joj i do pet godina zatvora.  Inače, godinama se sukobljavala s izvanbračnim suprugom, bacala mu odjeću kroz prozor, kampirala mu pred kućom i uhodila ga. Zbog toga je privođena i kažnjavana, ali se nije smirila. Nakon svega ponovno se počela baviti pružanjem seksualnih usluga za novac, piše N1.

Prije nekoliko dana ponovno je uhićena zbog kršenja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Kada su ju policajci smjestili u službeno vozilo ne bi li ju odvezli na ispitivanje pokušala im je pobjeći.

Policijska službenica baš je otvorila stražnja vrata službenog automobila ne bi li sjela kraj nje kada ju je 32-godišnjakinja uhvatila rukama za vrat i udarila u lice. Drugi policajci uspjeli su ju savladati i osujetiti joj namjeru da pobjegne. Policajka je u ovom napadu lakše ozlijeđena.

“Sucu istrage Županijskog suda u Zagrebu podnesen je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenice zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, što je sudac istrage prihvatio i odredio joj istražni zatvor po predloženoj zakonskoj osnovi”, potvrdilo je za N1 Općinsko kazneno državno odvjetništvo u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije