Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urušavanje u Klaićevoj

Prometni kolaps u središtu Zagreba: Ove ulice najbolje je izbjeći

Foto: Screenshot/GoogleMaps
1/3
02.05.2023.
u 14:23

Gužva je nastala od Črnomerca pa sve do Trga Francuske Republike, vidi se na Google kartama

Zbog urušavanja skele i dijela zida Muzeja za umjetnost i obrt u Klaićevoj, u središtu Zagreba nastao je prometni kolaps. Gužva je nastala od Črnomerca pa sve do Trga Francuske Republike, vidi se na Google kartama. 

Gužva je i u Mihanovićevoj i Jukićevoj ulici preko kojih vozači pokušavaju izbjeći Klaićevu, ali i u Gundulićevoj te Ulici Izidora Kršnjavog. 

Zbog pada skele u Klaićevoj ulici, autobusna linija 118 prometuje izmijenjenom trasom u smjeru Voltinog: Trg Mažuranića - Savska - Kranjčevićeva - Nova cesta - Magazinska - i dalje redovnom trasom do krajnjeg odredišta. U smjeru Trga Mažuranića linija 118 prometuje redovnom trasom. Zbog navedenog su također moguća odstupanja na tramvajskim linijama koje prometuju užim gradskim središtem, javio je ZET. 

Foto: Screenshot/GoogleMaps

Komentara 3

SA
sasha68
17:54 02.05.2023.

linije i ovak jedva voze, kolaps nam je svaki dan

Avatar Ćuprija - moja partija
Ćuprija - moja partija
15:01 02.05.2023.

Vozači, izbjegavajte mjesto rušenja, koristite alternativne pravce kretanja koje je izgradio drug Tomislav Senf Tomašević.

Avatar yumamic
yumamic
16:20 02.05.2023.

Srećom, Tomaševićeva administracija je brzo reagirala i osigurala obilazne pravce i signalizaciju usprkos propustima privatnih kompanija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije