Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VUKOVARSKA ULICA

Prometna nesreća u Zagrebu: Jedan automobil završio je na krovu kod Lisinskog

Zagreb: Jedan automobil završio na krovu u prometnoj nesreći u Vukovarskoj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
12.04.2022.
u 08:17

Zbog nesreće su nastale velike gužve, a kako dodaju iz policije, pomoć ozlijeđenima pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice

Jedan je automobil završio na krovu, a drugi na livadi nakon prometne nesreće koja se dogodila u Zagrebu. Policija je nešto prije sedam sati ujutro dobila dojavu o prometnoj nesreći u Vukovarskoj ulici u kojoj su sudjelovala dva automobila. Zbog nesreće su nastale velike gužve, a kako dodaju iz policije, pomoć ozlijeđenima pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice.

– Renault Clio je na krovu, a Seat je odbačen na livadu. Dosta je gadno, ali mislim da nema teže ozlijeđenih – rekao je za 24 sata čitatelj koji je prošao kod mjesta nesreće.

Zagreb: Jedan automobil završio na krovu u prometnoj nesreći u Vukovarskoj
1/10

Komentara 1

KE
Kennocha
09:47 13.04.2022.

Bila sam prisutna kada se dogodio sudar iako nisam vidjela trenutak sudara. Čula su se 3 udarca, crni automobil se okretao oko svoje osi, dok je bijeli letio kroz zrak i napravio 2 salta prije nego što je završio na krovu. Iza nih je bio ZET-ov autobus koji je jedva zakočio, tako da pretpostavljam da je auto koji se kretao Vukovarskom prošao kroz crveno, jer autobus i drugi auto su kretali suprotnog smjera tj. iz smjera Paromlinske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije