Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆE

Jedan na zebri naletio na dvoje maloljetnika, drugi oborio ženu

policija
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
04.01.2018.
u 14:10

Pješakinja je teže ozlijeđena, a sve okolnosti nesreće trebale bi se utvrditi očevidom.

Troje pješaka, od kojih je dvoje maloljetno, lakše i teže je ozlijeđeno u nesrećama koje su se u srijedu dogodile u Zagrebu.

Kako je priopćila policija, 29-godišnjak je u srijedu u 11.45 upravljao BMW-om zagrebački oznaka. Vozio je Ilicom u smjeru zapada, a kod križanja s Čanićevom ulicom, na pješačkom prijelazu naletio je 53-godišnju pješakinju. 

Pješakinja je teže ozlijeđena, a sve okolnosti nesreće trebale bi se utvrditi očevidom. Ozlijeđena žena prevezena je u KBC Sestra milosrdnice gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Par sati kasnije, u 16.44, G.P.(24) upravljao je Renault Cliom zagrebačkih oznaka.

Vozio je Križnom ulicom u smjeru istoka. Kada je došao do križanja s Alejom Blaža Jurišića, na obilježenom pješačkom prijelazu naletio je na dvoje maloljetnih pješaka, u dobi od 15 godina, koji su se kretali u smjeru juga. Teže je ozlijeđen mladić, a lakše djevojka. Pomoć im je oboma pružena u KBC-u  Zagreb  Nije priopćeno što je uzrok nesreće, brzina ili nepažnja.

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije