Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi od mjesec dana

Pripremite se na kaos: Nadvožnjak u Gajnicama ide u sanaciju, obilazak preko Oranica

Zagreb: Podvožnjak u Škorpikovoj ulici
Foto: Davorin Visnjic/POSEBNA PONUDA
1/4
13.06.2022.
u 16:22

Podsjetimo, problemi s nadvožnjakom već su dulje vrijeme prisutni, a Večernji je priču radio proteklog ljeta, kad je s njega visio komad fasade pa su morali intervenirati vatrogasci i policajci.

Osim na jugoistoku grada, Zagrepčani će se morati pripremiti i na prometni kaos na zapadnoj strani metropole. Kako su jučer javili iz gradske uprave, od 22. lipnja do 26. srpnja radit će se na sanaciji nadvožnjaka u Škorpikovoj, pa će ta važna prometnica biti za sav promet zatvorena u dionici od Samoborske do Aleje Bologne.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će:  Ulica V. Škorpika - Samoborska cesta - Vrapčanska putina - Kožinćev put - Oranice - Ilica - Al. Bologne, i obratno. S obzirom da je Škorpikova jedan od samo nekoliko prijelaza ispod željezničke pruge, može se očekivati totalni prometni kaos na toj strani Zagreba. 

Podsjetimo, problemi s nadvožnjakom već su dulje vrijeme prisutni, a Večernji je priču radio proteklog ljeta, kad je s njega visio komad fasade pa su morali intervenirati vatrogasci i policajci. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

PN
premda_nije
10:26 14.06.2022.

Ne ću moći nikad shvatiti da nije normalnije, potrebnije pa na kraju i lakše u tom dijelu grada prvo u blizini napraviti još jedan novi podvožnjak (jer ih fale preko nekoliko), pa onda ovaj renovira ti, nego će zatvoriti ii "jedan od dva postojeća"? Ova vlast svoje sugrađane kažnjava i kad na prvi pogled čini nešto korisno! i

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije