Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupališna sezona

Preplivate 400 metara za manje od 8 minuta? Možete biti spasioc

Kupanje spasioci
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/2
28.04.2014.
u 17:00

Crveni križ i Ustanova Upravljanje sportskim objektima organiziraju tečaj osposobljavanja za spasioce na Bundeku, Jarunu te zatvorenim i otvorenim bazenima. Testiranja kandidata su na bazenu Utrina utorkom ujutro i srijedom popodne, do 28.5.

Svi koji se žele okušati u spašavanju kupača i posjetitelja na gradskim jezerima Bundek i Jarun i javnim bazenima, za to se moraju osposobiti, a da bi stekli pravo na tečaj edukacije, koji provodi Hrvatski Crveni križ s Ustanovom Upravljanje sportskim objektima, moraju proći testiranje.

U travnju su, naime, u punom jeku pripreme za novu kupališnu sezonu u Zagrebu, pa spomenuta gradska ustanova organizira tečajeve za osposobljavanje.

Testiranje kandidata je svakog utorka od 9 do 10 sati i srijedom od 15 do 16 sati, dakle i 29. i 30. travnja, a sve do 28. svibnja. Treba doći na bazen Utrina, Kombolova 4. Zainteresirani se mogu javiti i dobiti sve informacije i na 01 6421 352 ili na 091 40 40 235 - Lovorka Šimunec.

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Foto: Goran Stanzl/Pixsell

Prijaviti se mogu svi stari najmanje 18 godina, s najmanje završenom srednjom školom ili upisanim završnim razredom, s uvjerenjem o zdravstvenoj ispravnosti. Moraju znati dobro plivati kraul i prsno, s plivačkim rezultatom na 400 metara za manje od 8 minuta, a kandidati moraju moći i roniti 25 metara u daljinu.

Sam tečaj održavat će se u ovim datumima: 5.-11. svibnja, 12.-18. svibnja, 26.svibnja - 1. lipnja, 2.-8. lipnja i 9.-15. lipnja.

>>Spasiocu na Jarunu razbio nos, ostali u strahu da se ne ponovi

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:53 29.04.2014.

...ili nabavite nekako potvrdu da znate plivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije