Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
adu u akciji

Predstave u Vidri i Kerempuhu i projekcije filmova u Tuškancu za pomoć Gunji

Predstava Tartuffe studenata glume ADU u Vidri
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
22.05.2014.
u 13:30

Prva predstava održat će se sutra u dvorani F5 u Frankopanskoj, a riječ je o izvedbi "Rekonstrukcije" studenata 2. godine glume pod mentorstvom Ksenije Zec i Saše Božića

Studenti Akademije dramskih umjetnosti predstavom “Rekonstrukcija” studenata 2. godine studija glume koja se izvodi sutra u 20 sati u dvorani F5 u Frankopanskoj 22 pomažu inicijativi "Help Gunja" jer sav prihod od prodaje ulaznica ide za pomoć Slavoniji. Predstava je nastala pod mentorstvom Ksenije Zec i Saše Božića.

I tu ne prestaje njihov angažman jer su u suradnji s Hrvatskim filmskim savezom u ponedjeljak u 20 sati u Kinu Tuškanac organizirali projekcije filmova “Priča o Mari iz Varoša” studenta Igora Šeregija te “La Grande Belezza” Paola Sorrentina. Studenti 5. godine glume s ADU u suradnji sa Satiričkim kazalištem Kerempuh u 20 sati u ponedjeljak u Sceni Vidra izvode svoju uspješnu diplomsku predstavu, Molièreova “Tartuffea” u režiji Krešimira Dolenčića.

Studenti ADU koji dolaze iz poplavljenih područja napravili su videe sa poznatim glumcima, pjevačima i sportašima kojim pozivaju na solidarnost i pomoć stanovništvu stradalom od poplava.

Nataša Janjić Lokas tek je jedna od poznatih osoba koje pozivaju na pomoć Gunji

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije