Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gorjelo na Kozari putu

Žena preminula nakon što je pokušala spasiti muža, sin ispred kuće gledao požar

Požar kuće - Jedna osoba poginula
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/7
10.10.2018.
u 11:41

Vatrogasci su prvo izvukli muškarca koji je još davao znakove života. Hitna ga je prevezla u bolnicu, a neslužbeno se doznaje, nalazi se u kritičnom stanju. Supruga je preminula na putu do bolnice.

U požaru kuće koji je iz još nepoznatih razloga izbio noćas na Kozari putu smrtno je stradala 64-godišnja žena dok je s teškim ozljedama u bolnici završio njezin 75-godišnji suprug.

Požar koji je izbio ranio jutros oko 2,40 sati gasilo je osam vatrogasaca s dva vozila, a uzroci požara trebali bi biti poznati nakon očevida, doznaje se od zagrebačke policije.

 

Kad su stigli, vatrogasci su razbili prozor da dim izađe van. U kuću su bili žena i muškarac dok je njihov 29-godišnji sin stajao je ispred kuće i promatrao požar, pišu 24sata. Susjedi su čuli zapomaganje i pozive u pomoć. 

Žena je prvo izašla iz kuće, a nakon nekoliko trenutaka vratila se kako bi spasila teško pokretnog muža koji je ležao u krevetu no nije uspjela.

Vatrogasci su prvo izvukli muškarca koji je još davao znakove života. Hitna ga je prevezla u bolnicu, a neslužbeno se doznaje, nalazi se u kritičnom stanju. Supruga je preminula na putu do bolnice, najvjerojatnije zbog pretjeranog udisanja dima. 

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Nakon što je policija obavila razgovor sa sinom, smjestili su ga, kako se neslužbeno doznaje, na odjel psihijatrije

Na spomenutoj adresi već su u više navrata gorjele kuća i šupa.

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
16:45 10.10.2018.

sinek se voli igrati šibicama.

TO
toljaga22
12:03 10.10.2018.

jadna žena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije