Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvukao deblji kraj

Potukli se pred noćnim klubom, teško stradao 21-godišnjak

Policija
Jurica Galoić/PIXSELL
16.12.2013.
u 14:36

U nedjelju oko 2.20 sati pred jednim klubom u Velikoj Gorici iz zasad neutvrđenih razloga sukobila se grupica mladih, a u fizičkom je obračunu ozlijeđena jedna osoba

Umjesto zabave za vrijeme noćnog izlaska, grupica mladih građana Velike Gorice odlučila se međusobno fizički obračunati, javljaju Kronike Velike Gorice.

Tako je policija priopćila da je u nedjelju 15. prosinca u 2.20 sati ujutro došlo do tučnjave ispred noćnog kluba u Ulici Hrvatske bratske zajednice. U fizičkom obračunu više osoba teško je ozlijeđen 21-godišnjak, kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb. Policija još utvrđuje okolnosti ovoga nemilog incidenta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije