Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vandalizam

Potpuno uništili jaslice u Parku dr. Tuđmana

Jaslice Gorica
Foto: Kronike VG
1/2
15.12.2013.
u 17:33

Figurice Svete obitelji u velikogoričkom parku razbijene su, šteta je oko 3,5 tisuće kuna, a za nepoznatim počiniteljem se traga

Figurice Svete obitelji u jaslicama u Parku dr. Tuđmana u Velikoj Gorici potpuno su uništene, javljaju Kronike Velike Gorice.

Nepoznati su počinitelji, piše portal, sinoć demolirali kipiće postavljene prigodno kao jaslice u gradskom parku, a taj je vandalski čin ogorčio i javnost i gradonačelnika Dražena Barišića.
- Ovakav me vandalizam žalosti i ostavlja bez riječi. Ne mogu shvatiti pobude onih koji su to učinili - kaže Barišić. Materijalna je šteta oko 3,5 tisuće kuna, a Grad Velika Gorica jaslice će obnoviti o svom trošku.

Komentara 13

Avatar tituš
tituš
19:26 15.12.2013.

SKOJ-evska mladež u akciji! Rigidni komunizam pokucao na vrata

Avatar Django
Django
20:03 15.12.2013.

Mislim da ovaj događaj mora zaslužiti bar jednaku pažnju kao i događaji sa tablama u Vukovaru. Mislim da bi ministar unutrašnjih poslova morao postaviti ogradu i naoružane policajce pred svake božićne jaslice.

MA
Markocrooo
18:14 15.12.2013.

jaslice su vjerovatno umjetnički govor mržnje prema ateistima pa ih je zoki zgazio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije