Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNI SHOW

Posljednji se put izvodi cabaret 'Idemo na Broadway', a mi vam darujemo ulaznice

Foto: Kontesa
1/2
21.11.2019.
u 15:04

Sve što trebate učiniti jest poslati mail s imenom i prezimenom te naznakom "Kontesa" na adresu gradska@vecernji.net

Još niste pogledali popularni cabaret show "Idemo na Broadway"? Iskoristite onda posljednju šansu ove sezone i uživajte u 100-minutnom programu sutra u 21 sat u zagrebačkom Jazz & cabaret klubu Kontesa, za koji vam darujemo dvaput po dvije ulaznice.

"Idemo na Broadway" osmislio je Miro Ungar, a u programu su koreografirane poznate scene iz slavnih mjuzikla, poput "Chicaga", "Cabareta" "Fantoma iz opere", "Aladdina"... U showu sudjeluju pjevači, šesteročlani plesni ansambl, stand up komičari i razni drugi artisti, a sutra se u klubu u Cesarčevoj 2 izvodi zadnji put u sezoni.  

Ulaznice možete kupiti online, na blagajni Kazališta Komedija u Oktogonu ili na ulazu u klub Kontesa, a možete ih i osvojiti na našem portalu. Sve što trebate učiniti jest poslati mail s imenom i prezimenom te naznakom "Kontesa" na adresu gradska@vecernji.net. Po dvije ulaznice za show sutra u 21 sat dobit će dvije osobe koji mailove pošalju najbrže. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
08:06 22.11.2019.

dvaput?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije