Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S VIŠE OD 80 GOVORNIKA

Popularni zagrebački festival ove godine na novoj lokaciji, u prodaji su prve ulaznice

Greencajt festival
11.02.2024.
u 18:30

'Blind bird' ulaznice moguće je nabaviti do 5. ožujka na službenoj stranici događanja

Kako živjeti održivije glavna je nit vodilja u programu četvrtog izdanja Greencajt festivala, najveće regionalne manifestacije posvećene praksama za ekološki osviještenu budućnost. Trodnevna međunarodna konferencija održat će se od 22. do 24. svibnja na Velesajmu, a u paviljonu 13 okupit će više od 80 govornika iz 10 zemalja.

– Pretjerana konzumacija direktno je suprotstavljena konceptu održivosti bez obzira na to je li riječ o hrani, modi, proizvodima s plastičnom ambalažom ili tehnologiji. Sve to dovelo nas je do neodrživog modela kojem moramo stati na kraj. Cilj ovog festivala educiranje je javnosti i promicanje ideje kako je živjeti zelenije i održivije jedan od ključnih koraka prema optimističnijoj budućnosti – poručio je direktor festivala Vinko Filipić.

Greencajt će, kao i svake godine, okupiti brojne domaće i svjetske stručnjake koji aktivno promiču, djeluju i kreiraju održivu budućnost. Uz brojna predavanja, panele i radionice, istaknut će se zanimljiva iskustva, uspješne prakse te komentirati nadolazeće trendove u domeni zelene ekonomije i društva. Četvrto izdanje najvećeg regionalnog održivog festivala predstavlja i novi vizualni identitet

VEZANI ČLANCI: 

U prodaji su trenutačno i "blind bird" ulaznice koje je do 5. ožujka moguće nabaviti na službenoj stranici događanja. Dodatne informacije dostupne su na službenim stranicama Greencajta. 

VIDEO: Megadance party okupio je brojne u Areni Zagreb

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije